Iskam da letyaБях на 6 години когато за първи път сънувах, че летя. Не си спомням много детайли от съня, но много ясно си спомням усещането от полета. Скочих от един блок, разперих ръце и щастливо започнах да се нося из пространството. Беше прекрасно, вълнуващо, вдъхновяващо ! Гларуси и щъркели прелитаха около мен, а аз изпитвах неописуемо щастие. От този момент, от този сън нататък и до ден днешен

винаги съм искал да летя – да летя в мечтите си, да летя с душата си и да изпитвам същото това неописуемо щастие и наслада.

Години по-късно си дадох сметка, че малко или много

свързвам летенето и в пряк и в преносен смисъл с пътешествията.

Посещаването на нови дестинации ме зарежда както нищо друго на света, обогатява ме емоционално, дава ми свобода, носи хармония в душата ми и полет на духа ми. Извисява ме над ежедневието и ми дава шанс да се докосна до красотата на природата, до прекрасните чудеса сътворени от нечий чужд полет на човешкия дух и фантазия. Прави ме щастлив!

В един филм се казваше: „Щастието е истинско само когато е споделено“.

Това е и идеята на тази страница. Да споделям моето щастие.

Да разказвам моите вълнуващи пътешествия, да показвам красиви, живописни и различни места и дестинации, да давам полезна и любопитна информация за тях и в крайна сметка да преживявам всичко отново докато правя това.

Аз все още искам да летя ! Полетете и вие с мен !

Кирил Вълканов